Retururi

 

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, produsele cumpărate online pot fi returnate,fără invocarea unui motiv anume.

Magazinul online axedecor.ro se conformează legislației în vigoare, iar produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fără vreo justificare, în termen de 14 zile de la data comunicării deciziei de returnare a produselor la care vrei să renunți. Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin postă, fax sau e-mail sau poți folosi formularul standard pentru retur produse. Pentru a respecta termenul limită de retur este suficient să ne trimiți comunicarea privind exercitarea dreptului tău de retragere în oricare din variantele de mai sus (utilizarea formularului standard este o opțiune, nu este obligatorie în condițiile în care ne comunici ferm decizia ta de retur) înainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile de la primirea produsului. Dacă folosești opțiunea formularului standard, îți vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere În cazul în care dorești să îți exerciți dreptul de retur, vei primi banii înapoi. Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin postă, fax sau e-mail sau poți folosi formularul standard pentru retur produse.

Atenție! Pot fi returnate doar produsele aflate în condiții perfecte, inclusiv accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum, iar în cazul produselor de tip software, acestea nu trebuie să fi fost modificate sau desigilate. Ești responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

În cazul în care au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel, doar un singur produs se acceptă ca fiind desigilat, restul produselor trebuie să fie sigilate pentru a putea fi returnate.

Produsele returnate trebuie să fie funcționale, având caracteristicile normale, fiind însoțite de actele primite la achiziție, certificatul de garanție și documentul fiscal.

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, de folosire, deteriorari, zgarieturi și nici să nu fi fost supuse la șocuri mecanice, căzături, loviri etc.

În cazul produselor care la achiziție au fost însoțite de anumite cadouri, vor fi returnate împreună cu cadourile respective.

Produsele care pot fi returnate doar dacă sunt sigilate:
Licențele
Consumabilele (cartușe și tonere)
Produsele pentru igienă și întreținere
Produsele din categoria de Protocol (veselă, băuturi, tacâmuri, produse pentru servit)

Produsele care nu pot fi returnate:
Produsele care au fost supuse unei intervenții neautorizate
Licențele de tip OEM care au fost activate în prealabil
Produsele cărora nu le poate fi dovedită proveniența AxeDecor
Produsele care au avut de suferit în urma unei căzături, loviri sau au fost folosite la alte lucruri decât scopul pentru care au fost create
Produsele a căror licență a fost activată după achiziție
Consumabilele care au fost desigilate
Produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.
Produsele personalizate (produsele fabricate cu atribute specifice pentru fiecare cumparător) sau care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea oricarui serviciu de transport ce asigură ajungerea în stare optimă la destinație. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 33, Buzău.
Produsele pot fi schimbate sau înlocuite, iar dacă vrei să renunți la achiziție și să primești banii înapoi, aceștia îți vor fi returnați în maximum 14 zile de la data la care primim produsele retur sau la care primim dovada că produsele au fost trimise (care este data mai apropiată). Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ți-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Produsele la care vrei să renunți trebuie returnate (să ajungă la noi) în termen de 14 zile de la data când ai comunicat decizia de renunțare. Vom face tot posibilul să primesti banii înapoi cât mai curând. Va trebui să suporți însă costul direct al returnării produselor.

Atenție! Nerespectarea termenului de informare a comerciantului privind decizia ta de retragere (14 zile de la primirea produsului) poate atrage pierderea dreptului de retragere și vom considera că ai ales să nu îți exerciți dreptul de a returna produsul. Te rugăm să ne restitui produsul pe care ai hotarat să îl returnezi în termen de 14 zile de la data la care ne-ai informat în legatură cu decizia ta de retur. Restituirea produsului pe care vrei să îl returnezi, fără a fi comunicat în prealabil decizia ta de retur, nu ține loc de informare și poate conduce la pierderea dreptului tău de retragere.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare asupra modalitații de returnare a produselor, ne poți suna la +40 771 194 591 sau scrie la contact@axedecor.ro

 

 

 

Costuri şi metode de transport

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Buzău şi ajung la destinaţie în interval de 5-7 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Produsele sunt livrate prin Sameday Courier.

Pentru comenzile de până la 1000 RON, transportul pe teritoriul României costă 40 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 1000 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Coșul meu
Închideți Wishlist
Recent Vizualizate
Categorii